Rólunk

Az EDU Group Hungary, az EDU Sports International leányvállalata egy vezető szervezet, amely dinamikus és élményekkel teli Work and Travel programokat szervez fiatal magyar diákok számára. Az Intrax-szel, egy közismert globális csereszervezettel való együttműködés útján az EDU Group Hungary kivételes, az Egyesült Államokba történő utazással egybekötött lehetőséget kínál az idegen kultúrákban való elmerülésre és személyes fejlődésre vágyó ambiciózus személyek számára.

Mint a Work and Travel Program elhivatott kivitelezője, az EDU Group Hungary közvetítőként szolgál a kalandvágyó résztvevők és az Amerika különböző városaiban és térségeiben található izgalmas és sokrétű munkalehetőségek között. A hangsúlyt a kultúrák közötti kapcsolatok építésére fektetve a résztvevők egy sorsformáló utazáson vesznek részt, miközben nemzetközi barátságokat alakítanak ki és értékes munkatapasztalatra tesznek szert.

Az EDU Group Hungary büszke mindarra a páratlan támogatásra, melyet elkötelezetten nyújt a program résztvevői számára. Az EDU Group Hungary csapata teljes körű segítséget és támogatást nyújt a vízumigénylés és az Egyesült Államokba való érkezés előkészítésétől kezdve egészen a résztvevő tartózkodásának teljes időtartamáig. Tapasztalt tagjaink segítenek abban, hogy a folyamat zökkenőmentes legyen, és hogy az érintettek életre szóló élményeket szerezhessenek.

Az EDU Group Hungary és partnerei a fiatalokat segítő Work and Travel Programon keresztül arra törekednek, hogy fejlesszék a fiatalok tudását, szélesítsék a látókörüket, és emlékezetes élményeket nyújtsanak számukra. Az oktatás, utazás és a világ felfedezése iránti szenvedély vezérli a szervezet munkáját.

Partnereink: